Da li su Miloš Biković i Miodrag Radonjić nerazdvojni? VIDEO

Posle izuzetno uspešnog direktnog prenosa predstave "Kad su cvetale tikve" usledio je kratak predah tokom praznika, ali glumac Miodrag Radonjić uskoro će glumiti u novim predstavama. U pitanju je predstava "Baal" BDP-a.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 13.01.2021.

14:56

Da li su Miloš Biković i Miodrag Radonjić nerazdvojni? VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Radonjića je ugostila TV Prva i on je govorio o tome da su probe za ovo delo Bertolda Brehta počele u junu prošle godine a da su prekinute zbog epidemiološke situacije. Potom su probe nastavljene u septembru i njih su morali da prekinu, ali sada sve ide svojim tokom.

Premijera je zakazana za sredinu februara, a uz njega glumi i Miloš Biković.

Na pitanje voditeljke TV Prva da li se on i Biković ikada odvajaju, Radonjić je rekao da se ponekad čini da su njih dvojica nerazdvojni, ali da to svakako nije slučaj.

Navodi da je srećan što je deo projekta "Baal" i što ima priliku da radi sa rediteljem Dijegom de Breom, i najavljuje da će predstava biti izuzetno uzbudljiva.

Pogledajte prilog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: