"Krcko Oraščić" i "Valcer cveća" onlajn na Božić

Manakin teatar iz San Franciska na Božić 7. januara u 19.00 časova premijerno će emitovati onlajn "Valcer cveća" u okviru filmske verzije "Krcko Oraščić", u kome su nastupile i članice kompanije "Balet mladih" u koreografiji Aleksandra Ilića.

Kultura

Izvor: Tanjug

Utorak, 05.01.2021.

13:28

Foto: Profimedia

Ostvarenje u produkciji Nejtana Kotana okupilo je više od 400 izvođača iz 40 kompanija širom sveta, a koreografije su snimane u Nigeriji, Kini, Austriji, Nemačkoj, Holandiji, Egiptu, Španiji, kao i u Beogradu.

U koreografiji srpskog umetnika Aleksandra Ilića nastupile se Natalija Tapić, Olja Aleksić, Anastasija Vujnović, Anastasija Nikčević, Maša Janjušević i Iva Bukilić.

Taj proces snimanja koreografije u Beogradu realizovan je na otvorenom uz obavezno nošenje maski i fizičke distance tokom izvođenja.

Film "Krcko Oraščić" direktno će biti dostupan za gledaoce u Srbiji na linku www.stellartickets.com, gde publika može preuzeti karte do kraja januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: