Tri beogradska pozorišta otkazala predstave?

Zbog aktuelne epidemiološke situacije, još neka pozorišta u prestonici za ovaj vikend i delom u novembru otkazuju izvođenja svojih predstava, pa su sada u toj grupi i "Boško Buha", Atelje 212 i Zvezdara teatar.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija/Foto: depositphoto/carlosphotos
Ilustracija/Foto: depositphoto/carlosphotos

Kako piše na sajtu pozorišta za decu "Boško Buha", iz preventivnih razloga, prinuđeni su da otkažu tri predstave sa repertoara - “Pošteni provalnik” večeras, kao i sutra “Pitam se pitam, koliko sam bitan”.

Osim toga, ovo pozorište je otišlo i u novembar i unapred otkazalo hit komediju na Večernjoj sceni zakazanu za 9. novembar “39 stepenika”, u kojoj igraju Goran Jevtić, Andrija Milošević, Viktor Savić i Anastasija Mandić.

Povraćaj novca za kupljene ulaznice publika može izvršiti na blagajni pozorišta "Vuk", gde godinama boravi “Buha”, dok će novac za kupljene ulaznice preko onlajn prodaje biti vraćen direktno na račun, stoji na sajtu ovog pozorišta.

Atelje 212 za sutra veče otkazuje izvođenje čuvenog komada “Art” Jasmine Reze, u režiji Alise Stojanović, u kome igraju Tihomir Stanić, Svetozar Cvetković i Branislav Zeremski.

Što se tiče Zvezdara teatra, oni igraju regularno sve predstave na redovnom programu, ali se desila druga situacija, otkazali su premijeru nove komedije “Berači snova”, zakazanu za 6. novembar.

Retko se dešava da se još neizvedena predstava koja nije imala izlazak pred publiku, u potpunosti otkaže, za ceo mesec novembar, bez informacije da li će i kada biti izvedena u drugom terminu, ili možda sledećem mesecu, decembru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 4 idi na stranu