Festival duodrame u Topoli: Nagrade za predstavu "Scene iz bračnog života"

Sinoć je na završnoj ceremoniji, sedmog po redu pozorišnog festivala Duodrame u Topoli na Oplencu, po jednoglasnoj odluci žirija, predstava "Scene iz bračnog života" I. Bergmana, u režiji Ane Tomović, dobila sve nagrade.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 11.09.2020.

13:59

Festival duodrame u Topoli: Nagrade za predstavu
Foto: Promo

U žiriju su bili Nebojša Bradić, Maša Mihailović i Aleksandar Milosavljević.

Nagrade za najbolju glumicu, glumca, režiju i nagrada publike za najbolju predstavu Festivala dobili su glumci Tamara Krcunović i Miloš Timotijević, rediteljka Ana Tomović i izvršni producent Ljubomir Dorontić.

Predstavu "Scene iz bračnog života" možete pogledati u Beogradu 23.09. u Hotelu "Mona" na Dorćolu.

Sve informacije možete dobiti na društvenim mrežama predstave: Instagram “Scene Iz bračnog života” on Instagram: “ SCENE IZ ...www.instagram.com › ... i Fb stranica Scene Iz Bračnog Života - Home | Facebookwww.facebook.com › ... › Scene Iz Bračnog Života

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: