Posle 6 meseci pauze "Trpele" otvaraju sezonu Beogradskog dramskog pozorišta VIDEO

Biće to prvo pozorišno izvođenje od početka pandemije, a ovim naslovom glumci se vraćaju na scenu.

Kultura

Izvor: B92, Prva TV

Sreda, 02.09.2020.

11:19

Posle 6 meseci pauze
Foto: Printscreen / Prva

Beogradsko dramsko pozorište u petak otvara letnju scenu, a tim povodom glumci Ivana Nikolić i Andrej Šepatovski gostovali su na TV Prvoj.

Ivana Nikolić, glumica, kaže da je raspored prilagođen uslovima, tako da publika bude bezbedna a scena je na otvorenom, stoga ispunjava sve uslove.

"Meni je u jednom trenutku tokom pandemije prošlo kroz glavu da više neće biti pozorišta", kaže Nikolićeva.

Objašnjavajući koliko je predstava "Trpele" zanimljiva glumac Andreja Šepetovski kaže da "sedmoro bliskih prijatelja odluče da igraju igru istine, koja je vrlo opasna".

"Svako ostavi svoj telefon i svi čitaju poruke koje im stižu, i tako otkrivaju sve tajne, odnosno koliko se živi u laži", kaže Šepetovski.

Predstava je nastala po italijanskom filmu "Savršeni stranci", a kako kaže Nikolićeva, predstava postavlja pitanje koliko treba da zadiremo u intimu drugih.

"Ne treba svi o svima sve da znaju", kaže glumica.

Oboje su saglasni da su se uželeli publike, a šta su imali da kažu pogledajte u prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: