Pozorište na Terazijama druži se s publikom onlajn

Pozorište na Terazijama, u želji da nastavi komunikaciju sa svojom publikom u aktuelnoj situaciji, u narednom periodu planira da realizuje različite aktivnosti preko interneta.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 04.04.2020.

13:20

Pozorište na Terazijama druži se s publikom onlajn
Foto: Pozorište na Terazijama

Tokom ove jubilarne 70. sezone, kako poručuju iz teatra, podsećali su se najvažnijih trenutaka iz istorije pozorišta, stoga njihove aktivnosti nastavljaju u tom pravcu.

Kako navodi Tanjug, tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, četvrtka i subote u 19.30 časova, publika će moći da gleda neke od kultnih predstava koje su ostavile značajan trag i uticale na razvoj ovog muzičkog pozorišta.

Linkovi predstava, iz arhive RTS, biće objavljeni na njihovom profilu na Fejsbuku. Prva predstava biće u ponedeljak 6. aprila - "Splitski akvarel" (1978) u režiji Miljenka Štambuka.

"Svake nedelje i utorka u 18 časova, u lajv uključenju u trajanju od pola sata na Instagram profilu našeg pozorišta, publika će imati priliku da razgovara sa glumcima o muzičkom pozorištu, specifičnosti i zahtevnosti rada i načinu i procesu pripreme jednog mjuzikla", poručuju iz pozorišta.

Na kraju ovog druženja biće postavljeno i jedno kviz pitanje vezano za oblast mjuzikla, a pošiljalac tačnog odgovora biće nagrađen.

U saradnji sa izdavačkom kućom "Klio" (Clio), dobitniku će, u skladu s procedurama tokom vandrednog stanja, na kućnu adresu biti poslata knjiga ovog izdavača.

Razgovori sa glumcima na profilu pozorišta na Instagramu (@pozoristeterazije) će početi od nedelje 12. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: