Neda Arnerić predsednica žirija na 9. međunarodnom festivalu drama i serija FEDIS

9. međunarodni festival drama i serija FEDIS biće održan od 30. septembra do 2. oktobra 2019. u Beogradu.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 11.09.2019.

12:09

Neda Arnerić predsednica žirija na 9. međunarodnom festivalu drama i serija FEDIS
Foto: Printscreen Prva

Legendarna glumica NEDA ARNERIĆ biće predsednica stručnog žirija na predstojećem 9. međunarodnom Festivalu drama i serija FEDIS, koji se održava od 30. septembra do 2. oktobra 2019. u Beogradu.

Proslavljena dramska umetnica predsedavaće žiriju jedinog festivala TV serija i drama u jugoistočnoj Evropi u kojem se nalaze: Dragan Nikolić, urednik Filmskog programa Doma omladine, Meri Bilić, urednica u Politici, Dragan Jovićević, urednik NiN-a, i Milan Krunić, filmski i TV kritičar.

U konkurenciji za nagradu Zlatna antena nalazi se 15 domaćih i 5 serija iz regiona, a nominovani za nagradu, između ostalih su i: Žarko Laušević, Radivoje Bukvić, Lazar Ristovski, Sloboda Mićalović, Jovana Stoiljković, Vesna Trivalić, Igor Đorđević, Anita Mančić, Nenad Jezdić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: