Glumica Ateljea 212 pala sa scene, predstava prekinuta

Predstava "Homo Faber" pozorišta "Atelje 212", koja je sinoć igrana u okviru "Barskog ljetopisa" u Domu kulture Bar, prekinuta je nakon što je glumica Radmila Tomović pred kraj predstave pala sa scene, navodi sajt Jedro.bar.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: Atelje 212
Foto: Atelje 212

Hitna pomoć je ubrzo stigla, imobilizirala povređenu i prevezla je u medicinsku ustanovu radi daljeg pružanja pomoći. Kako su za B92 rekli iz Ateljea 212, glumica Radmila Tomović se, nakon ukazane lekarske intervencije oseća dobro, i uskoro se vraća za Beograd.

Kako je naveo crnogorski sajt, scena je bila u polumraku pa su ostali akteri na bini ostali "skamenjeni" kada se nesrećni slučaj dogodio. Neko vreme nakon pada glumice, publika mislila da je to deo predstave.

Glumci su bili šokirani u tim trenucima, pa je jauk povređene glumice tek nakon par minuta shvaćen kao pravi nesrećni slučaj, a ne deo predstave.

Direktor Opššte bolnice u Baru Dragosav Tomanović danas je za Vijesti izjavio da je Radmila Tomović zadobila prelom zadnjeg prššljena.

Pozorište

Dve nagrade za Pozorište Boško Buha

Pozorište “Boško Buha” dobilo je dve nagrade na 27. Kotorskom festivalu pozorišta za decu za predstavu “Pitam se, pitam, koliko sam bitan”, Erlenda Lua, u dramatizaciji Milene Depolo i režiji Jane Maričić.

Pozorište ponedeljak 15.07. 16:00 Komentara: 0

"Mnogo buke ni oko čega" stiže u JDP

Na scenama Jugoslovenskog dramskog pozorišta tokom sezone 2018/2019 bilo je više od 300 programa koje je videlo preko 100.000 gledalaca, ansambl očekuju gostovanja u Tivtu, Moskvi, Sarajevu, Zagrebu, Ljubljani, Mariboru, dok rediteljka Iva Milošević uskoro počinje rad na predstavi "Mnogo buke ni oko čega" Viljema Šekspira.

Pozorište sreda 3.07. 12:13 Komentara: 0

Predstavljen repertoar 53. Bitefa

Umetnički direktor Bitefa Ivan Medenica najavio je u Skupštini Beograda 12 predstava koje će biti izvedene na Bitefu uz poruku da će ove godine festival dati društvu jednu optimističku poruku kroz odabir slogana koji glasi "Počnimo ljubav ispočetka".

Pozorište sreda 26.06. 16:19 Komentara: 0

Iluzije na kraju sveta

Ustanova kulture „Vuk Stefanović Karadžić“ izvela je svoju predstavu „Iluzije“ Ivana Viripaeva u režiji Tatjane Mandić Rigonat u Teatru Kukol, na 4. međunarodnom pozorišnom festivalu „Sahalinska rampa“ u Južno-Sahalinsku, na ostrvu Sahalin u Rusiji.

Pozorište sreda 26.06. 12:12 Komentara: 0
strana 1 od 8 idi na stranu