Otkazana premijera monodrame "Šta me snađe"

Glumica Anđelka Prpić i producentska kuća GMR zbog iznenadnog odlaska umetnika Nebojše Glogovca, otkazuju premijeru monodrame “Šta me snađe” zakazanu za 12. februar.

Podeli
Foto: Nebojša Babić
Foto: Nebojša Babić

Zbog preranog odlaska prijatelja i umetnika Nebojše Glogovca, glumica Anđelka Prpić i Dragoslav Gane Pecikoza, direktor producentske kuće GMR, otkazuju beogradsku premijerno izvođenje monodrame “Šta me snađe”, zakazano za ponedeljak 12.2. u Domu omladine. Novi termin za Anđelkine kolege, prijatelje I medije biće u ponedeljak 19.2. od 20h u Domu omladine.

Sve pozivnice I kupljene ulaznice za 12.2, važe za novi termin, a oni koji nisu u mogućnosti da 19.2. pogledaju predstavu, mogu preuzeti svoj novac na blagajnama Eventima.

“Nebojša je toliko veliki I značajan I nama koji smo ga poznavali I onima koji nisu… I kao glumac I kao čovek zaslužuje da taj dan posvetimo samo njemu, svako nas svoj način. Večna mu slava”, izjavila je Anđelka Prpić.

Izvođenja monodrame “Šta me snađe” 13. I 14. februara u svim terminima, za koja su takođe prodate karte, regularno će se održati.

Pozorište

Jagoš Marković režira dramu Biljane Srbljanović u JDP

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu danas su počele probe predstave Vrat od stakla Biljane Srbljanović u režiji Jagoša Markovića. U podeli su Vesna Trivalić, Anita Mančić, Jelisaveta Seka Sablić, Dragan Mićanović, Irfan Mensur, Marko Janketić, Milica Gojković, Miloš Samolov, Slobodan Tešić…

Pozorište ponedeljak 21.05. 15:15 Komentara: 0
strana 1 od 469 idi na stranu