Otkazana premijera monodrame "Šta me snađe"

Glumica Anđelka Prpić i producentska kuća GMR zbog iznenadnog odlaska umetnika Nebojše Glogovca, otkazuju premijeru monodrame “Šta me snađe” zakazanu za 12. februar.

Podeli
Foto: Nebojša Babić
Foto: Nebojša Babić

Zbog preranog odlaska prijatelja i umetnika Nebojše Glogovca, glumica Anđelka Prpić i Dragoslav Gane Pecikoza, direktor producentske kuće GMR, otkazuju beogradsku premijerno izvođenje monodrame “Šta me snađe”, zakazano za ponedeljak 12.2. u Domu omladine. Novi termin za Anđelkine kolege, prijatelje I medije biće u ponedeljak 19.2. od 20h u Domu omladine.

Sve pozivnice I kupljene ulaznice za 12.2, važe za novi termin, a oni koji nisu u mogućnosti da 19.2. pogledaju predstavu, mogu preuzeti svoj novac na blagajnama Eventima.

“Nebojša je toliko veliki I značajan I nama koji smo ga poznavali I onima koji nisu… I kao glumac I kao čovek zaslužuje da taj dan posvetimo samo njemu, svako nas svoj način. Večna mu slava”, izjavila je Anđelka Prpić.

Izvođenja monodrame “Šta me snađe” 13. I 14. februara u svim terminima, za koja su takođe prodate karte, regularno će se održati.

Pozorište

Kralj Lir Mikija Manojlovića oduševio zagrebačku publiku

Nova dramska premijera Hrvatskog narodnog kazališta (HNK) Zagreb "Kralj Lir", premijerno postavljena u petak u režiji Januša Kice, moćna je interpretacija jedne od najmračnijih tragedija Vilijama Šekspira na čelu sa beogradskim glumcem Predragom Mikijem Manojlovićem, koji je oduševio u ulozi ostarelog kralja koga gubitak statusa i identiteta vodi u postepeno ludilo i smrt.

Pozorište subota 24.02. 13:30 Komentara: 7
strana 1 od 4 idi na stranu