Trijumf "Mister Dolara" na Nušićevim danima

Mjuzikl ''Mister Dolar'' Branislava Nušića u režiji Vladimira Lazića i izvođenju Pozorišta na Terazijama trijumfovao je na festivalu ''Nušićevi dani'' u Smederevu, koji će večeras biti završen svečanim uručivanjem nagrada.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 28.04.2017.

15:50

Trijumf

''Mister Dolar'' je po oceni stručnog žirija proglašen najboljom predstavom u celini, za šta je dobio statuetu Branislava Nušića.

Istog mišljenja bila je i publika festivala, te je nagrada publike za najbolju predstavu festivala, pripala čitavom ansamblu mjuzikla ''Mister Dolar''. Marko Gvero, za ulogu konobara Žana i Jovana Todorovića u istoimenom mjuziklu, dobio je Plaketu sa likom Branislava Nušića za najbolje glumačko ostvarenje večeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: