Trijumf "Mister Dolara" na Nušićevim danima

Mjuzikl ''Mister Dolar'' Branislava Nušića u režiji Vladimira Lazića i izvođenju Pozorišta na Terazijama trijumfovao je na festivalu ''Nušićevi dani'' u Smederevu, koji će večeras biti završen svečanim uručivanjem nagrada.

Izvor: Tanjug
Podeli

''Mister Dolar'' je po oceni stručnog žirija proglašen najboljom predstavom u celini, za šta je dobio statuetu Branislava Nušića.

Istog mišljenja bila je i publika festivala, te je nagrada publike za najbolju predstavu festivala, pripala čitavom ansamblu mjuzikla ''Mister Dolar''. Marko Gvero, za ulogu konobara Žana i Jovana Todorovića u istoimenom mjuziklu, dobio je Plaketu sa likom Branislava Nušića za najbolje glumačko ostvarenje večeri.

Pozorište

Obeležen Svetski dan igre

U Muzeju Narodnog pozorišta danas je obeležen Svetski dan igre čitanjem poruke primabalerine Ašhen Ataljanc i uručenjem nagrade "Terpsihora", koju dodeljuje Udruženje profesionalnih baletskih igrača, koreografa i baletskih pedagoga Srbije.

Pozorište subota 29.04. 16:08 Komentara: 2

Stoto izvođenje predstave "Muškarčine"

Predstava "Muškarčine" u režiji Milene Bogavac i Vojislava Arsića, biće 100. put izvedena večeras u Bitef teatru. Tim povodom "Reflektor teatar" okupio je 100 uspešnih i ostvarenih muškaraca u Srbiji sa željom da pošalje poruku o važnosti promocije pozitivnih vrednosti i značaju koji kultura ima u edukaciji građana.

Pozorište utorak 25.04. 10:54 Komentara: 1
strana 1 od 12 idi na stranu