"Svini Tod": Prvi horor mjuzikl u Srbiji

Domaća adaptacija čuvenog brodvejskog mjuzikla "Svini Tod" biće izvedena 7. oktobra u 20 časova u Akademiji 28.

Podeli

  • Kompozitor i pijanista: Katarina Ranković
  • Plesači: Luka Vocovnik, Đorđe Petković
  • Muzičari: Tijana Vascić, Ljubica Damčević, Aleksandar Mraović Režiju potpisuju Stevan Jovanović i Nataša Bakić.
  • Prevod i prepev: Andrej Ostroški, Anja Đuricin, Leo Ivanišević, Ivana Rakić i Andrija Petrović
  • Fotografisao- Branislav Vukosavljević-Enki, obrada- Nataša Bakić

Reč je o mračnoj priči o osveti, ljubavi, opsesiji, mržnji i ljudskoj patologiji. Osnovna fabula je ostala ista, ali su likovi i njihovi odnosi produbljeniji i „siroviji“.

Atmosferu će dočarati živi orkestar sastavljen od violončela, violine, gitare i klavira, a mjuzikl će pratiti muzika Nika Kejva, Hooverphonic, Nensi Sinantre, Džonija Keša i mnogih drugih poznatih izvođača u novim aranžmanima.

Mjuzikl "Svini Tod" je prvi put pred Beogradskom publikom izveden pre tri godine kao amaterska predstava polaznika škole glume Le Studio. Sada će publika imati priliku da ga pogleda u potpuno novom ruhu, osveženoj glumackoj postavi, režiji i nezavisnoj produkciji.

Prvi horor mjuzikl je namenjen publici starijoj od 16 godina, a uloge tumače mladi i talentovani glumci: Stevan Piale, Marija Pantin, Nataša Bakić, Maja Šumonja, Marija Šujdović, Mirko Jokić, Stevan Jovanović, Nenad Petrović, Marina Sekulić, Maja Ilić i Vuk Jovanović.

Karte po ceni od 450 dinara se mogu kupiti na blagajni Akademije 28. od 20.09.2016

Pozorište

Sećanje na Miru Stupicu - glumicu veka

Narodno pozorište u Beogradu, u znak sećanja i poštovanja na slavnu srpsku i jugoslovensku glumicu Miru Stupicu, organizovaće 3. oktobra na Velikoj sceni prigodnu svečanost pod nazivom "Sećanje na Miru Stupicu - glumicu veka".

Pozorište četvrtak 29.09. 11:38 Komentara: 0

"Ovo nije instant verzija Apokalipse danas"

Treće večeri 50. Bitefa na programu je bila predstava "Urnebesna tama" mladog nemačkog pisca Volframa Loca, u režiji jednog od najmarkantnijih evropskih reditelja Dušana Davida Paržižeka iz Češke i produkciji austrijskog Burgteatra.

Pozorište utorak 27.09. 08:30 Komentara: 1
strana 1 od 8 idi na stranu