Turneja predstave “Dogvil”

Pozorišno-muzička predstava "Dogvil" reditelja Kokana Mladenovića i muzičara i producenta Marka Grubića, kreće idućeg meseca na premijernu turneju.

Kultura

Izvor: Tanjug

Petak, 28.11.2014.

16:11

Default images

Zvanična premijera ove adaptacije scenarija istoimenog filma Larsa fon Trira je 19. decembra u beogradskom Mikser hausu, gde će "Dogvil" biti izveden i 20. i 21. decembra.

Pretpremijere su u dvorani Apolo Doma omladine u Pančevu 17. i 18. decembra, a novosadska premijera 22. u SKC NS Fabrika, uz još jedno izvodjenje 23. decembra.

Sledeće stanice su Kulturni centar Indjija 27. decembra i Kragujevac, sala Prirodno matematičkog fakulteta 29. decembra, u organizaciji SKC Kragujevac.

Ulaznice za Mikser haus su već u prodaji, po ceni od 1.200 dinara za 19. i 800 dinara za 20. decembar.

"Dogvil" je scenski komad koji je pozorišna predstava koliko i koncert: na bini su tri muzičara, dve glumice i glumac, a narativ se predstavlja glumom, koncertnim izvodjenjem i interakcijom sa videom, odnosno scenama na velikom platnu, koje dominira scenografijom, navodi se u najavi.

Muziku izvodi uživo bend "Vrooom" u sastavu: Andrijana Belović (glas i klavijature), Jamal Al Kiswani (saksofoni, flauta, gitara, klavijature) i Marko Grubić (bas, gitara, klavijature, loopovi).

Branislav Trifunović igra sve muške uloge u komadu, a ulogu Grejs i sve ostale ženske uloge igraju Milica Majstorović i Tamara Aleksić, izabrane na audiciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: