"Ovo je zemlja za nas“ u Radionici integracije

U Radionici intergracije (Braće Krsmanovića 28a) u subotu 21. juna u 19.30h održaće se predstava „Ovo je zemlja za nas“, a ulaz je slobodan.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 19.06.2014.

13:51

Default images

„Ovo je zemlja za nas“ je predstava o ljudima koji se druže, pomažu jedni drugima, rade, stvaraju, vole se, uživaju u životu...žive svoje živote pune i problema i radosti u jednom malom gradu. Ljudi koji učestvuju u predstavi „Ovo je zemlja za nas“ su odvojeni od trke za uspehom, ambicije, oni jednostavno vole da rade. Okrenuti su drugima, slušaju se, raduju, ne zameraju nikome!!!

Upravo to je tema ove predstave. Oni, njihov dan, njihove želje, misli... Ovakve predstave nemaju intelektualno filozofsku ideju koja se sprovodi od početka do kraja po utvrđenom obrascu. Ovde smo svi pozvani da se družimo, razmenjujemo, jer se ništa ne predstavlja već se sve u svoje ime izražava. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: