"Sveti Georgije ubija aždahu" za vatrogasce Srbije

Beogradsko pozorište Atelje 212 posvetilo je predstavu "Sveti Georgije ubiva aždahu"“ Dušana Kovačevića koja se igra sutra uveče na sceni “Mira Trailović” svim vatrogascima Srbije.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 12.06.2014.

17:08

Default images

Ovi "tihi heroji" koji su spasavali živote i evakuisali ugroženo stanovništvo i dalje neprekidno rade i pomažu u čišćenju i obnovi područja pogođenim poplavama širom Srbije, vatrogasci Srbije, biće gosti sutra uveče u publici, najavio je Atelje 212.

Na ovaj način želimo da im se zahvalimo za svu pomoć i podršku koju su nesebično, hrabro, brzo i profesionalno pružili prilikom katastrofalnih poplava koje su zadesile Srbiju, istaknuto je u najavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: