Novogodišnja stendap komedija Ivana Tomića

Novogodišnja stendap komedija Ivana Tomića odigraće se 30. decembra uveče u Mikser Hausu (Karađorđeva 46).

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 29.12.2013.

22:26

Default images

Poznati glumac će ponuditi duhovite odgovore na pitanja šta je zajedničko nahovanju crtaća i haškom tribunalu, može li se srpska narodna pesma prepevati na engleski, kakva je veza između pobednika na matematičkoj olimpijadi i ražnjeva od prohroma, najavila je organizacija Mikser.

Ulaz na predstavu je besplatan, a početak je u 21 sat.

Tomić se glumom bavi od 1994. godine. Ostvario je veliki broj uloga u pozorištu, na radiju, filmu i televiziji, a pre dve godine se uspešno oprobao u žanru stendap komedije.

Od tada nastupa sa "Čiča Tomićevom kolibom" širom Srbije, ali i u Sloveniji, Švajcarskoj, Engleskoj i Hrvatskoj.

Stendap komedija predstavlja scensku formu koja poslednjih godina doživljava ekspanziju u našem regionu. Osobenost stendapa kao izraza ogleda se u humorističkom iznošenju stavova komičara, kao i njihovoj slobodi da u isto vreme budu i pisci i reditelji i glumci.

Začeta sa idejom da se čuje glas obespravljenih koji su tražili način da se podsmehnu bahatosti i moći, stendap komedija je danas slavlje zdravog razuma i iskrenog smeha, dodaje se u najavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: