“Novogodišnja zavrzlama” u Mikser House-u

Dečja predstava pod nazivom “Novogodišnja zavrzlama”, čiji su glavni glumci Borka Tomović, Dubravko Jovnović i Igor Damnjanović, biće izvedena 28. decembra u Mikser House-u.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 27.12.2013.

11:58

Default images

“Novogodišnja zavrzlama” je šaljiva predstava sa mnogo prednovogodišnjih zavrzlama. Lana (Borka Tomović) je zadužena da pripremi sve za dolazak Deda Mraza. Ona će mu pomoći da podeli paketiće deci. Problem je što Deda Mraz kasni.

Dva prevaranta Dugi i Boki (Dubravko Jovnović i Igor Damnjanović), koristeći situaciju pokušavaju sve paketiće da prisvoje sebi. Dugi se maskira u Deda Mraza, a Boki izigrava njegovog pomoćnika. Snalažljiva Lana, uz pomoć dece i uvek potrebne čarolije, uspeva da osujeti plan ove dvojice i zajedno sa decom dočeka Deda Mraza.

Posle predstave je Mikser House tim osmislio i mini-diskoteku za najmlađe sa najvećim dečjim hitovima – od Kolibrija, Branka Kockice, Dragana Lakovića i drugih hitmejkera za decu.

Cena ulaznice za predstavu “Novogodišnja zavrzlama” je 1000 dinara po detetu, predstava obuhvata osveženje i grickalice za klince, podelu paketića i fotografisanje sa Deda Mrazom. Karta za dvoje dece je 1.700 dinara, dok je cena za troje 2.100 dinara.

U cenu nisu uključeni pokloni, pa se mole svi roditelje da paketiće za svoje mališane donesu i ostave na blagajni Mikser House-a (Karađorđeva 46) u petak, 27.12.2013. između 12 i 20 časova ili u subotu do 12h sa jasno oznacenim imenom i prezimenom deteta.

Karte za predstavu se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, a broj mesta je ograničen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: