Uspeh "Fedrine ljubavi" u Rumuniji

Ansambl Jugoslovenskog dramskog pozorišta sa velikim uspehom učestvovao je sa predstavom "Fedrina ljubav" na Medjunarodnom pozorišnom festivalu u rumunskom gradu Sibiu.

Kultura

Izvor: Tanjug

Sreda, 30.05.2012.

15:57

Default images

Komad Sare Kejn u režiji Ive Milošević, izveden je u punoj sali, a po završetku predstave, glumci Mirjana Karanović, Ermin Bravo, Andjelika Simić, Slobodan Beštić, Goran Jevtić i Bojan Lazarov, pozdravljeni su ovacijama, izvestio je JDP.

Međunarodni pozorišni festival u Sibiu je, kako je navedeno u saopštenju srpskog teatra, najznačajniji festival izvodjačkih umetnosti u Rumuniji i treći u svetu po broju posetilaca, broju scenskih prostora u kojima se programi odvijaju i broju zemalja učesnica.

Predstava "Fedrina ljubav", koja je premijerno izvedena na sceni Teatra "Bojan Stupica" 18. februara 2008. godine, već je igrana na mnogobrojnim festivalima u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Španiji, Kostarici, Kolumbiji, Italiji, Meksiku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: