Posetite „Terazije 1930“ na NBG-u

U okviru manifestacije „Beogradizacija Beograda“ ovog vikenda održaće se bogati muzički i pozorišni program, besplatan za sve posetioce na novoj kulturno-umetničkoj lokaciji Novog Beograda - „Terazije 1930“.

Podeli

U senkama hotela Moskva i Balkan u subotu, 2. juna, publiku će zabavljati studenti glume koji će pričati bajke i družiti se se sa decom („Bajke za decu“, 10-14h), od 12h Dixieland Orkestar Ljubomira Matijače “Stari lavovi” (Dixieland koncert), od 14h pozorište PINOKIO sa predstavom “Princ marcipan”, od 18h “Don Giovanni Blues Band” i od 19.30h KABARE Zijaha A. Sokolovića Međuigre 0-24”.

Program za nedelju, 3. jun: Bajke za decu“,(10-14h) studenti glume će pričati bajke i družiti se se sa decom, „Old Hat“ koncert (12h, charlston), pozorište PINOKIO sa predstavom “Princ marcipan”(14h), Irena Blagojević koncert (Jazz, 18h), OPERA NA TRGU, nastup studenata katedre za solo pevanje (19.30h)

Terazije iz tridesetih godina su jedinstven turističko kulturni park sa 4500 kvm poslovnog prostora i prostora namenjenog umetnicima koji će stvarati u autentinom ambijentu iz prošlog veka. Posetioci će moći da uživaju u autentičnim kostimima, da upoznaju stare zanate i shvate kako je Beograd živeo u vreme žirado šešira.

Beogradizacija Beograda je gradska manifestacija kulturnog karaktera pokrenuta 2010-e godine od strane Skupštine grada Beograda u saradnji sa NIS-om, a u izvršnoj produkciji Omladinskog pozorišta DADOV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 26 idi na stranu