Paskaš direktorka pozorišta u ZR

Odbornici Skupštine grada Zrenjanina izabrali su 29. decembra psihologa Tatjanu Paskaš za direktorku Narodnog pozorišta "Toša Jovanović", koja je u dva mandata bila vršilac te dužnosti.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 29.12.2011.

17:10

Default images

Od četrdeset tri odbornika, za predlog Kadrovske komisije Skupštine grada glasala su trideset dva odbornika vladajuće koalicije (DS-LSV), dok su opozicioni odbornici Srpske radikalne stranke predlagali da se izbor direktora skine s dnevnog reda.

Za direktora je konkurisala i producent Ivana Solarov Kukolj, koja radi u tom pozorištu, a za koju su se gotovo jednoglasno opredelili glumci i ostali zaposleni u toj ustanovi.

Upravni odbor pozorišta predložio je Kadrovskoj komisiji Gradske skupštine Paskaševu, na osnovu "tesne" odluke 3:2.

Tatjana Paskaš diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Kao psiholog radila je u socijalnih ustanovama i u prosveti, a vršilac dužnosti direktora zrenjaninskog pozorišta bila je u dva mandata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: