Hadžihafisbegović se odrekao novca

Glumac Emir Hadžihafisbegović iz Bosne i Hercegovine odrekao se novčanog dela nagrade “Zoran Radmilović” koju je dobio na 19. “Danima Zorana Radmilovića” u Zaječaru u korist neke od socijalno ugroženih porodica u tom gradu.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 27.12.2011.

20:52

Default images

Hadžihafisbegović je ovlastio upravnika Pozorišta Timočke krajine “Zoran Radmilović” Vladimira Đuričića da pronađe jednu socijalno ugroženu porodicu iz Zaječara i da odredi vreme i mesto uručenja novčanog iznosa njegove nagrade.

Pozorište Timočke krajine “Zoran Radmilović” i Grad Zaječar zahvalili su u saopštenju Hadžihafisbegoviću na tom plemenitom gestu.

Hadžihafizbegović je dobio 2010. godine nagradu “Zoran Radmilović” za glumačku bravuru u predstavi “Žaba” sarajevskog Kamernog teatra 55.

Hadžihafizbegović je tada rekao da mu je to jedna od najdražih nagrada.

Stručni žiri 19. Zoranovih dana jednoglasno je dodelio glavnu tu nagradu Hadžihafisbegoviću, koji je sa Zoranom Radmilovićem, inače, igrao u filmu Emira Kusturice “Otac na službenom putu”.

Hadžihafisbegović je na 19. “Danima Zorana Radmilovića” dobio i priznanje “Zoranov brk” za ulogu u predstavi “Žaba” Dubravka Mihanovića, u režiji Elmira Jukića.

Predstava “Žaba” beogradskog Ateljea 212 je, posle Zaječara, rodnog mesta slavnog srpskog glumca Zorana Radmilovića, bila na turneji po gradovima u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: