“Grupna terapija” u Zvezdara teatru

Prva srpska stand-up komedija Srđana Jovanovića “Grupna terapija” od 11. februara biće na repertoaru beogradskog Zvezdara teatra.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 11.02.2011.

12:59

Default images

Premijera će biti održana u 20.00 sati, a sa mikrofonom u ruci, sam pred publikom, autor Srđan Jovanović će pokušati da zabavi publiku humorom u teatarskoj formi koja u Srbiji baš i nije uobičajena.

Mladi glumac Srđan Jovanović delimično nezadovoljan stanjem u srpskom glumačkom prostoru, i sopstvenim glumačkim (ne)angažmanom, napisao je komediju “Grupna terapija” o samom sebi sredinom 2009. godine

Od tada Jovanović putuje Balkanom sa mikrofonom u ruci i priča svoju priču. Njegova predstava, u produkciji Kluba komedije “Standup.rs“, doživela je priličan uspeh u Makedoniji, Sloveniji i Hrvatskoj, a više od godinu dana redovno je izvođena i u Bitef-Art-Cafeu u Beogradu.

Nakon što je sve više ljudi počelo je da sluša i primećuje Srđana Jovanovića, koji se prvi ozbiljnije pozabavio žanrom stand-up komedije u Srbiji, usledile su ponude da se njegov komad izvodi u novim prostorima, pa će publika imati priliku da “Grupnu terapiju“ od 11. februara gleda u Zvezdara teatru.

Premijera "Grupne terapije“ zakazana je za 11. februar u 20.00 časova, a prvo reprizno izvođenje je 21. februara u 22.00 sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: