Priča o Ronaldu u MSU

Malo pozorište „Duško Radović“, upravo priprema predstavu „Priča o Ronaldu, klovnu iz Mekdonaldsa“ po tekstu čuvenog argentinskog pisca Rodriga Garsije.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 28.09.2006.

16:59

Default images

Premijera ovog neobičnog dela zakazana je za 5. oktobar u Muzeju savremene umetnosti gde će predstava biti izvođena i naredne četiri večeri a zatim će gostovati u Italiji.

Rodrigo Garsija izaziva neprekidno pažnju javnosti svojim tekstovima i predstavima u kojima iznosi sirove emocije.

Predstava „Priča o Ronaldu, klovnu iz MekDonaldsa“ izazvala je veliko interesovanje u celom svetu a beogradska publika je imala priliku da predstavu pogleda u okviru 40. Bitef-a u izvođenju madridske trupe „Karniserija“.

Beogradsku Priču o Ronaldu režirao je Damir Todorović a u priči o ironičnom, inteligentnom i neuspešnom glumcu koji postaje klovn iz Mekdonaldsa igraju Vladimir Aleksić i Nataša Marković.

B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: