Serijal "5 minuta" za najslađi san mališana u prodaji

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 09.05.2023.

11:11

Serijal
Foto: Promo

Vulkančić je pripremio sjajne knjige u okviru serijala "5 minuta", koje će mališani obožavati. Zahvaljujući knjizi "5 MINUTA ZA NEŽNU PRIČU PRED SPAVANJE" najmlađi će bezbrižno utonuti u najslađi san. Uživaće u prelepim i toplim ilustracijama i pričama napisanim jednostavnim jezikom i pitkim stilom.

Od kupanja pred spavanje meda gusara do uspavanke crvene pande, zavirite u nežni dremljivi svet neobičnih junaka i pridružite im se u divnim avanturama.

Od uporne kornjače i nestrpljivog zeca do veličanstvenog lava i njegovog hrabrog prijatelja, zakoračite u uzbudljiv svet priča o životinjama u knjizi "5 MINUTA ZA BASNU PRED SPAVANJE".

Fantastične knjige "5 MINUTA ZA NEŽNU PRIČU PRED SPAVANJE" i "5 MINUTA ZA BASNU PRED SPAVANJE", za uzrast od tri do pet godina, potražite na sajtu VULKANCIC.RS

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: