Nova zbirka priča Nikole Đurička "Konačno sve dogodovštine jednog Džonija" u prodaji

Posle prve zbirke priča Dogodovštine jednog Džonija, koja je osvojila srca mališana, omiljeni glumac Nikola Đuričko odlučio je da obraduje najmlađe čitaoce i vrati se u svet maštovitog dečaka koji obožava da priča priče. Džoni je napisao sve svoje dogodovštine, pa ćete, uz one dobro poznate, u knjizi Konačno sve dogodovštine jednog Džonija pronaći i 15 novih priča.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Nova zbirka kratkih humorističnih priča nastala iz mašte izvanrednog Đurička, baš kao i prethodna, ima jedan jedini cilj – da na dečjim licima izmami široke osmehe.

Džoni ima pune džepove dogodovština. Uglavnom je veseo, pokoji put tužan, retko ljut i pomalo zaljubljen. Ponekad leti u oblacima, pa pomeša prošlost, sadašnjost i budućnost. Džoni ne govori uvek istinu, ali veruje da su njegove priče istinitije od najvećih istina.

Džonijeve duhovite i zabavne priče namenjene su kako mlađim, tako i starijim školarcima, a za galeriju fantastičnih komičnih likova i ovoga puta bio je zadužen čuveni ilustrator Tihomir Čelanović.

Foto: Promo
Foto: Promo

Književni prvenac Nikole Đurička – Dogodovštine jednog Džonija – doneo mu je Nagradu za najbolju knjigu u oblasti dečje književnosti na Sajmu knjiga u Novom Sadu 2019. godine.

Konačno sve dogodovštine jednog Džonija u tvrdom povezu potražite na sajtu Vulkancic.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu