Stižu memoari Pamele Anderson VIDEO

Poslednjeg dana januara u prodaju stižu memoari Pamele Anderson, koja poručuje da je knjiga mnogo više od snimka seksa. Memoari "Love, Pamela" izlaze istog dana kao i dokumentarac na Netfliksu "Pamela, A Love Story".

Kultura

Izvor: Headliner

Nedelja, 15.01.2023.

09:21

Stižu memoari Pamele Anderson VIDEO
Foto: Profimedia

U knjigu je, rekla je Pamela Andreson, uključeno sve – "od početka do kraja, od prvog do poslednjeg sećanja".

Između ostalog, Pamela Anderson u knjizi i dokumentarnom filmu govori o teškom odrastanju u siromašnom Lejdismitu s nasilnim ocem i majkom, o zlostavljanju u detinjstvu i silovanju. Andersonovu je fizički zlostavljao njen prvi suprug, Li, koji je odslužio kaznu zbog krivičnog dela zlostavljanja supružnika pošto je udario dok je držala njihovog sina. Razveli su se 1998., ali su sina odgajali zajedno.
Počela je da pozira gola kako bi ponovo preuzela kontrolu.

"To je bio moj izbor. Ali je takođe dalo podsticaj nekim ljudima da se prema meni odnose bez poštovanja", rekla je.

U dokumentarcu Netfliksa pojaviće se svi njeni bivši muževi – Tomi Li, Kid Rok, Rik Salomon, Džon Peters i Den Hejharst.

Prošle godine na streaming platformi Hulu počela je da se prikazuje serija "Pam&Tommy", u kojoj je glumi Lili Džejms. Serija se vrti oko snimka seksa, koji je ukraden iz sefa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: