Black Friday groznica na sajtu Vulkana

Black Friday groznica je već počela. Šta se nalazi na vašoj šoping-listi? Iskoristite dane najvećih sniženja na sajtu vulkani.rs i pronađite svoju priču!

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 23.11.2022.

11:22

Black Friday groznica na sajtu Vulkana
Foto: Promo

Tokom trodnevne Black Friday akcije sva izdanja Vulkan izdavaštva moći ćete da kupite po fantastičnim cenama. Dostava knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.

Od petka, 25. novembra, do nedelje, 27. novembra, kupovinom putem sajta vulkani.rs na postojećih 15% popusta ostvarićete dodatnih 20%, i još 10% ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga.

Black Friday akcijom obuhvaćena su sva izdanja Vulkan izdavaštva – svetski bestseleri, klasici svetske i srpske književnosti, knjige domaćih autora, zabavne i edukativne knjige za najmlađe, fantastični romani za mlade, ali i aktuelna izdanja koja su proglašena svetskim izdavačkim senzacijama.

Misteriozne trilere, uzbudljive drame, nezaboravne ljubavne priče, naslove iz žanra popularne psihologije i popularne nauke i knjige o roditeljstvu pronađite na jednom mestu!

Praznik kupovine na vulkani.rs uskoro počinje!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: