Vulkančić avantura koja se ne propušta: 5 knjiga za 1000 dinara

Deca pamte priče, zato Vulkančić za njih priprema najlepša iznenađenja. Na sajtu vulkancic.rs među odabranim naslovima pronaći ćete pregršt knjiga uz koje će se vaši mališani zabaviti, ali i steći nova znanja. Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu!

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Od 11. do 21. aprila samo na sajtu vulkancic.rs moći ćete da kupite čak pet knjiga po ceni od 1000 dinara. Klikom na link pronaći ćete veliki broj slikovnica, knjiga sa aktivnostima i nalepnicama, bojanki i bajki sa iskakalicama. Akcija se odnosi na odabrana dečja izdanja, a dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.

Zabavni mozaik 4 sa više od 700 nalepnica pomoći će svakom detetu da kroz igru prepozna boje, oblike i brojeve. Ukrašavajući stranice i ispunjavajući mozaike, ono će razviti svoje motoričke sposobnosti i pritom se sjajno zabaviti.

Bajka sa iskakalicama: Pinokio je knjiga puna iznenađenja! Čitanje će postati najzabavnija aktivnost vašeg mališana, jer će fantastične iskakalice oživeti svaku stranicu ove poznate bajke.

Edicija Bajkovite bojanke povešće mališane u raskošni svet princeza. Ovo je idealna prilika da saznaju kako princeze žive i kako vole da provode vreme. Bojanka je prepuna scena koje čekaju da ih maleni prstići ukrase bojama.

Uz knjigu sa nalepnicama Bebin svet: Vrabac Radoznalac 1 mališani će na kreativan način uvideti neke od osnovnih suprotnosti i odnosa iz sveta oko nas. U tome će im pomoći razigrani Vrabac Radoznalac.

Znate li priču o devojčici koja je upala u kuću tri medveda? Šta se sa njom desilo kad su medvedi videli da im je pojela kašu, slomila stolicu i da spava u njihovom krevetu, saznajte u bajci za sve generacije Čitamo zajedno: Zlatokosa i tri medveda.

Mali kuvar je idealan priručnik za sve mališane koji žele da zadive roditelje i drugare svojim kulinarskim veštinama. U njemu će pronaći mnogo korisnih saveta koji će im pomoći da uz malo truda i mašte pripreme svoja prva jela.

U zabavnoj knjižici sa jednostavnim ilustracijama Spoj tačkice: Divlje životinje deca će naučiti da crtaju svoje omiljene životinje. Kada spoje tačkice i brojeve, crteže mogu obojiti kako im se najviše dopada.

Posetite sa svojim mališanima sajt vulkancic.rs, jer se ova avantura ne propušta!

* Akcija traje od 11. do 21. aprila samo na sajtu vulkancic.rs i njom su obuhvaćeni odabrani naslovi.

** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije potrebno je da poručite pet knjiga sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 1000 dinara.

*** Tokom trajanja akcije dostava na kućnu adresu na teritoriji Srbije je besplatna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5 idi na stranu