U prodaji je edukativna i zabavna "Dečja enciklopedija: Ljudsko telo"

Vulkančić vam predstavlja bogato ilustrovanu Dečju enciklopediju: Ljudsko telo, namenjenu svim radoznalcima uzrasta od 7 do 9 godina, koja pruža mnoštvo interesantnih činjenica o ljudskoj anatomiji. Uz veliki broj brzih kvizova, deca će moći da provere koliko su naučila, što ovoj knjizi daje interaktivan karakter.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 26.11.2021.

10:54

U prodaji je edukativna i zabavna
Foto: Profimedia

Kako dišemo? Zašto osećamo ukuse? Kako doktori mogu da vide unutrašnjost tela? Deca će pronaći neverovatne odgovore na sva pitanja koja su ikada imala o svom telu, ali i na neka koja im nikada ne bi pala na pamet! Knjiga kombinuje realistične ilustracije sa rečnikom oslobođenim previše stručnih reči i izraza, što deci olakšava hvatanje ukoštac s ovom ozbiljnom temom.

Dečja enciklopedija: Ljudsko telo je sastavljena iz pet poglavlja koja objašnjavaju osnove ljudske anatomije, kako funkcioniše ljudsko telo, šta znači biti zdrav i koja su to čuda medicine. Format pitanja i odgovora učenje čini interesantnijim i podstiče decu da saznaju više. Zato, dragi roditelji, preporučujemo vam da se pridružite svojoj deci, da zajedno s njima proverite svoje znanje i dobro se zabavite.

Dečju enciklopediju: Ljudsko telo, koju će svaki mali naučnik želeti da poseduje, možete kupiti putem sajta vulkancic.rs, kao i u svim knjižarama Vulkan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: