Deni Devito otkrio delić stripa - ovako izgleda njegov Pingvin FOTO

Deni Devito podelio je na Tviteru kratak pogled na njegovu verziju Pingvina, u predstojećoj strip priči koju glumac koju piše za DC Comics.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ranije je objavljeno da će Devito raditi na stripu, u čast 80. godišnjice superzlikovca u umetničkom prikazu Dena More.

Na društvenoj mreži, DeVito je objavio delić stripa "Gotham City Villains Anniversary Giant#1", zajedno sa njegovim varijantama izgleda naslovnice.

"Gotam možda štiti Mračni vitez, ali ovu veliku metropolitsku destinaciju takođe muče neki od najsmrtonosnijih, najpodlijih zlikovaca u DC univerzumu!", piše u sinopsisu stripa "Gotham City Villains Anniversary Giant #1", koji će biti u prodaji od 30. novembra.

Deni Devito se 1992. pojavio kao Osvald Koblpot, zvani Pingvin, u nastavku Tima Bartona "Batman Returns". Ta uloga je verovatno i dalje omiljena mnogim fanovima zbog nezaboravnog portreta poznatog superzlikovca, koji je prikazan još mnogo puta nakon toga - ali nikada kao što je to Devito uradio.

Najnovijeg Pingvina sada tumači Kolin Farel uz Roberta Patinsona u filmu "The Batman". Prošle godine, Deni Devito je govorio o kastingu i rekao da je Farel dobar izbor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 4 idi na stranu