Deni Devito otkrio delić stripa - ovako izgleda njegov Pingvin FOTO

Deni Devito podelio je na Tviteru kratak pogled na njegovu verziju Pingvina, u predstojećoj strip priči koju glumac koju piše za DC Comics.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 02.11.2021.

12:21

Deni Devito otkrio delić stripa - ovako izgleda njegov Pingvin FOTO
Foto: Profimedia

Ranije je objavljeno da će Devito raditi na stripu, u čast 80. godišnjice superzlikovca u umetničkom prikazu Dena More.

Na društvenoj mreži, DeVito je objavio delić stripa "Gotham City Villains Anniversary Giant#1", zajedno sa njegovim varijantama izgleda naslovnice. "Gotam možda štiti Mračni vitez, ali ovu veliku metropolitsku destinaciju takođe muče neki od najsmrtonosnijih, najpodlijih zlikovaca u DC univerzumu!", piše u sinopsisu stripa "Gotham City Villains Anniversary Giant #1", koji će biti u prodaji od 30. novembra.

Deni Devito se 1992. pojavio kao Osvald Koblpot, zvani Pingvin, u nastavku Tima Bartona "Batman Returns". Ta uloga je verovatno i dalje omiljena mnogim fanovima zbog nezaboravnog portreta poznatog superzlikovca, koji je prikazan još mnogo puta nakon toga - ali nikada kao što je to Devito uradio.

Najnovijeg Pingvina sada tumači Kolin Farel uz Roberta Patinsona u filmu "The Batman". Prošle godine, Deni Devito je govorio o kastingu i rekao da je Farel dobar izbor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

9 h

Podeli: