Roman Stranger Things: Sumnjičavi umovi u prodaji

Jedna od najočekivanijih knjiga konačno je pred vama

Kultura

Izvor: PR

Četvrtak, 28.01.2021.

11:19

Roman Stranger Things: Sumnjičavi umovi u prodaji
Foto: Promo

Ljubitelji čuvene serije s velikim nestrpljenjem čekali su objavljivanje romana Stranger Things: Sumnjičavi umovi! Pred vama je knjiga koja će okupirati vaš um i vašu maštu!

Sve počinje ovde...

Indijana, Sjedinjene Američke Države, 1977. godina. Blistavi crni automobil prošao je kroz žičanu kapiju laboratorije koja zlokobno proviruje iz šume u okolini Hokinsa, gradića u Indijani. Čovek koji njom upravlja je doktor Martin Brener, naučnik na čelu supertajnog vladinog istraživanja. Po njegovom mišljenju, od subjekata koje je odabralo medicinsko osoblje, nijedan ne pokazuje potencijal potreban za postizanje izvanrednih rezultata.

Ako žele da ovaj eksperiment pomeri granice ljudskog uma, trebaju im posebni kandidati. Poput devojčice koju je poveo sa sobom: ima samo pet godina i toliko neobjašnjive moći da je neophodan strog bezbednosni protokol.

Indijana, Sjedinjene Američke Države, 1969. godina. Teri Ajvs je radoznala devojka nemirnog duha. Zavidi svojim vršnjacima koji u gradovima kao što su San Francisko ili Vašington protestima menjaju svet. Kada sazna da univerzitet traži dobrovoljce za psihijatrijski eksperiment, oseća da se iza toga krije nešto važno i odlučuje da se prijavi. Ne želeći da propusti priliku života, rešena je da najzad odigra svoju ulogu u istoriji. Ali ne zna da se iza ovog projekta krije opasna zavera, i neće joj biti dovoljna samo hrabrost da joj se suprotstavi. Biće joj potrebne natprirodne moći. I tako, dok svet tinja, u malom američkom gradu dobro i zlo sukobljavaju se u tajnom ratu u kojem je ljudski um bojno polje.

U ovom romanu čitaoci će otkriti istinu o majci Jedanaestice. Njujork tajms navodi da je ovo „knjiga koju su fanovi jedva dočekali i koja će im otkriti mnogo nepoznatih detalja“.

Ne propustite mogućnost da otvorite svoj um uz novu knjigu Gvende Bond, Stranger Things: Sumnjičavi umovi. Poručite je već danas putem sajta www.vulkani.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: