Fantastični popusti na Vulkanovom sajmu knjiga Od 18. do 24. oktobra

Vulkanov sajam knjiga je u toku, a oduševiće vas fantastične cene po kojima možete kupiti knjige renomiranih pisaca, bestselere, nagrađivane naslove, knjige za decu!

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Kupovinom na sajtu Vulkan izdavaštva (www.vulkani.rs) do subote, 24. oktobra, imate priliku da po neverovatno niskim cenama, sajamskim popustima i akcijama dođete do najtraženijih naslova koji su obeležili ovu godinu!

Tokom Vulkanovog sajma knjiga, cene svih naslova na sajtu www.vulkani.rs uz redovni popust od 20% biće umanjene za još 10%! Prilikom kupovine tri ili više knjiga obračunava se dodatnih 10% popusta!

Svima koji putem sajta www.vulkani.rs budu kupili knjige tokom Vulkanovog sajma knjiga, od 18. do 24. oktobra, bez obzira na broj kupljenih knjiga, isporuka na kućnu adresu je besplatna!

Posetioci prvog Vulkanovog sajma knjiga, od 18. do 24. oktobra, u knjižari Vulkan u Ušće Shopping centru imaće priliku da se upoznaju i druže sa vodećim autorima domaće književne scene, u kontrolisanim uslovima i u skladu sa svim preporučenim i propisanim pravilima koja se primenjuju u borbi protiv pandemije virusa COVID-19.

SREDA, 21. oktobar – Olivera Jovanović od 17 do 18 sati

SREDA, 21. oktobar – Dušan Miklja od 18.30 do 19.30 sati

ČETVRTAK, 22. oktobar – Milan Jovanović Strongmen od 18 do 19 sati

PETAK, 23. oktobar – Momčilo Bajagić Bajaga od 18 do 19 sati

SUBOTA, 24. oktobar – Miodrag Ivanišević od 17 do 18 sati

SUBOTA, 24. oktobar – Milan St. Protić od 19 do 20 sati

Najveći hitovi, za odrasle, tinejdžere i najmlađe čitaoce, nagrađivani naslovi i najprodavaniji romani i knjige mogu biti vaši ukoliko se odlučite za neku od jedinstvenih akcija koje vam predstavljamo upravo ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5 idi na stranu