Hit Vulkanovog sajma knjiga: "Brojalica" Momčila Bajagića Bajage uskoro u knjižarama

Prvi put u Srbiji, od 18. do 24. oktobra, Vulkan izdavaštvo organizuje Vulkanov sajam knjiga, koji će biti održan u svih 28 Vulkanovih knjižara i na dva sajta (www.vulkani.rs i www.knjizare-vulkan.rs)!

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 07.10.2020.

12:44

Hit Vulkanovog sajma knjiga:
Foto: Promo

Jedan od najpoznatijih rok muzičara sa ovih prostora Momčilo Bajagić Bajaga obradovaće sve mališane svojom novom, fantastičnom slikovnicom! Zamišljena kao edukativna igra, Brojalica će pomoći svim mališanima da kroz zabavu uče da broje do deset.

Ova divna slikovnica nastala je na osnovu istoimene pesme koju je za Muzički tobogan napisao naš najpoznatiji rok muzičar Momčilo Bajagić Bajaga, a koju su mnogi od nas, i mali i veliki, već čuli i pevušili. Poznato je da deca najlakše uče kroz igru, a najbolje pamte kroz vizuelnu stimulaciju, pa je slikovnica Brojalica zapravo edukativna igra, gde će dete od najranijeg uzrasta, čitajući stih po stih, na zabavan i jednostavan način naučiti da broji do deset. Na svakoj stranici mališani će se susresti sa novim stihom koji će otkriti broj pojmova koje dete treba da pronađe i izbroji, ili koji je svojevrsna igra reči.

Neponovljivu Brojalicu uskoro ćete moći da kupite putem sajta www.vulkancic.rs i u omiljenoj Vulkan knjižari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: