Iznenađenje za sve ljubitelje romana Nore Roberts

Specijalno iznenađenje za sve ljubitelje emotivnih romana Nore Roberts samo na sajtu www.vulkani.rs!

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 06.08.2020.

10:49

Iznenađenje za sve ljubitelje romana Nore Roberts
Foto: Promo

Od danas 5. avgusta, pa dok traju zalihe, kupovinom najnovije knjige Ostrvo čuda ostvarujete popust od 50% na cenu bilo kog drugog romana ove autorke. O delima koja su na akciji možete se informisati klikom na link. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i obradujte sebe ili nekog koga volite knjigama koje dotiču dušu.

Kada Nel Čening stigne na šarmantno ostrvo Tri sestre, veruje da je konačno pronašla utočište od nasilnog supruga i nesrećnog života od kog je pobegla pre osam meseci. Ipak, i na ovom tihom i mirnom mestu, Nel nikada ne uspeva u potpunosti da se opusti. Pažljivo se trudeći da sakrije identitet, počinje da radi u lokalnom kafiću-knjižari i da istražuje osećanja prema ostrvskom šerifu Zaku Todu.

Ali postoji deo nje koji nikada ne sme da mu otkrije, kako bi zauvek ostavila prošlost za sobom. Jedna nepromišljeno izgovorena reč, i novi život koji je tako pažljivo stvarala može da se razbije u paramparčad. I dok počinje da se pita da li će ikada uspeti da se oslobodi straha, moraće da pronađe snagu da sačuva dom, ljubav i sebe.

Ne propustite priliku da ovog leta uživate u knjigama koje zrače najiskrenijim emocijama i drže u neizvesnosti do samog kraja. Samo na sajtu www.vulkani.rs kupite Ostrvo čuda i ostvarite popust od 50% na bilo koji drugi roman Nore Roberts.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: