Svi naslovi popularne psihologije po jedinstvenim cenama!

Od 24. do 30. aprila samo na www.vulkani.rs

Kultura

Izvor: B92

Petak, 24.04.2020.

11:39

Svi naslovi popularne psihologije po jedinstvenim cenama!
Foto: Promo

Ukoliko u teškim trenucima života pokretačku snagu pronalazite u mudrim i motivišućim rečenicama, popularna psihologija je pravi izbor za vas! Za sve ljubitelje popularne psihologije od 24. do 30. aprila samo na sajtu Vulkan izdavaštva www.vulkani.rs pripremili smo specijalni popust od dodatnih 20% na sve naslove ovog žanra koji se dodaje na već postojećih 20% popusta.

Iako su ljubitelji ovog žanra uglavnom nasmejani, smirenog tona i nepopravljivi optimisti, često su u potrazi za srećom. Na tom putu oslanjaju se na proverene tehnike i modele kojima su ovladali čitajući svoje omiljene knjige. One im pomažu, ne samo da bolje razumeju svet oko sebe, već i da pronađu unutrašnji mir.

U periodu od 24. do 30. aprila na sajtu www.vulkani.rs čitaoci će biti u prilici da odaberu neke od naslova koji redovno opominju da je osnova svake promene u nama samima. Knjige iz popularne psihologije uneće novu dozu optimizma, pokrenuti vaše najlepše misli i osećanja i pomoći vam da vedrije koračate kroz život.

PUTEM OVOG LINKAMOŽETE DA POGLEDATE SVE NASLOVE KOJI SU NA AKCIJI.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: