Dopustite da vas ponese struja ljubavi: Sedam tajni srećne i zdrave veze

Ljubav je oduvek bila smisao čovekovog postojanja, njegova pokretačka snaga, inspiracija za neverovatne poduhvate i izvor svakodnevne sreće. Zato svako od nas nastoji da ostvari vezu u kojoj će doživeti potpuno ispunjenje, uživati, rasti, napredovati, a pritom se i zabavljati.

Kultura

Izvor: PR

Utorak, 25.02.2020.

14:39

Dopustite da vas ponese struja ljubavi: Sedam tajni srećne i zdrave veze
Foto: Promo

U knjizi Sedam tajni srećne i zdrave vezeautori Don Miguel Ruis Mlađi i Hedereš Amara otkrivaju sedam lekcija koje će vam otvoriti put prema bezuslovnoj ljubavi. Razumevanje i primenjivanje njihovih principa pomoći će u bilo kojoj fazi vašeg intimnog partnerstva, bilo da ste u dugogodišnjoj vezi ili se tek spremate da uplovite u romantičan odnos. Iako su ove lekcije nazvane tajnama, nema ničeg tajnog u njima. One su samo neotkrivene, a mudrost i istina svake od njih postoje u svima nama. Listajući ovu knjigu, pratite smernice koje će vas do tih mudrosti i odvesti. Sledeći uputstva i principe popularnih autora, naučićete kako da izgradite harmoničan odnos koji nema rok trajanja.

Don Miguel Ruis Mlađi, sin čuvenog don Miguela Ruisa, inspirisan pitanjima savremenog života i međuljudskih odnosa, nastavlja očevo učenje. Pored toga što je toltečki majstor transformacija, poznat je i kao pisac velikog broja knjiga. Spajajući mudrost svojih porodičnih predanja sa znanjem stečenim na životnom putovanju, pomaže drugima da shvate koji je njihov put do lične slobode. Popularni priručnik za održavanje zdrave, duge i srećne veze napisao je u saradnji sa Hedereš Amarom, autorkom koja unosi otvoren, sveobuhvatan pogled na svet u svoja dela i predavanja. Njihovu knjigu Sedam tajni srećne i zdrave veze svi ljubitelji popularne psihologije mogu potražiti u Vulkan izdavaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: