Posetite nas na štandovima Vulkan izdavaštva od 20. do 27. oktobra

Bestseleri svetski poznatih autora, domaća izdanja, pisci koji su vodeća imena na našoj književnoj sceni i veliki broj ljubitelja pisane reči na istom mestu - tako je protekao prvi dan najvećeg kulturnog događaja u regionu, 64. Međunarodnog beogradskog sajma knjiga.

Kultura

Izvor: PR

Ponedeljak, 21.10.2019.

13:31

Posetite nas na štandovima Vulkan izdavaštva od 20. do 27. oktobra
Foto: Promo

Na štandu Vulkan izdavaštva interesovanje javnosti privukli su Miodrag Majić i Ivan Tokin, koji su potpisivali romane i razgovarali sa posetiocima. Drugog dana Sajma, u Hali 1 svoje nove knjige potpisivaće:

1. Zorana Schultz 16 – 17 sati

2. Tanja Anđelković 17 – 18 sati

3. Veroslav Rančić 18 – 19 sati

Tanja Anđelković je autorka kuvara Siti i srećni, koji će vas inspirisati da osmislite svoje recepte za najrazličitija jela, zavolite kuvanje i uživate u njemu. Pored toga, on će oplemeniti vaše domaćinstvo jer ćete na trpezi imati stara, tradicionalna jela pripremljena na moderan način. Retke su knjige koje naslovom zaintrigiraju čitaoce i već prvim stranicama zaokupe pažnju. Upravo takvo je delo Veroslava Rančića koje nosi neobičan naziv – Da li Bog mrzi žene. U romanu Povratak u život Zorana Schultz otkriće nam šta uraditi kada se učini da je sve izgubljeno i da više ništa neće biti kao pre.

Svakog dana na štandu Vulkan izdavaštva u Hali 1 autori domaćih izdanja potpisivaće knjige, ali biće tu i da čuju čitaoce, razmene utiske i ideje. Ceo raspored potpisivanja možete pogledati na sajtu www.vulkani.rs.

Pored druženja s autorima, pripremili smo neverovatne sajamske popuste za sve posetioce. Na našim štandovima u Hali 1 i Hali 4 očekuju vas ZONE OPASNIH POPUSTA, i to: ZONA 50%, ZONA 60%, ZONA 70% i PREKO 70% (zona totalne rasprodaje).

Na svaku knjigu koju kupite na našim štandovima, a koja nije na nekoj akciji, odobravamo popust od 15%, a za tri kupljene knjige dodatnih 10% popusta! Pored navedenih popusta, svim članovima Kluba dobre knjige i knjižara Vulkan odobravamo i dodatni članski popust od 10%.

Ne propustite jedinstvenu priliku da svoje police ukrasite kvalitetnim izdanjima kojima ćete se uvek vraćati. Dođite da se družimo, čitamo i zajedno tradicionalno proslavimo praznik knjige!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: