Neverovatni popusti u Vulkan izdavaštvu na Sajmu knjiga

Izdavačka kuća Vulkan saopštila je da je za sve posetioce Sajma knjiga, koji se održava od 20. do 27. oktobra, pripremila brojne popuste.

Kultura

Izvor: PR

Ponedeljak, 14.10.2019.

15:37

Neverovatni popusti u Vulkan izdavaštvu na Sajmu knjiga

One koji posete njihove štandove u halama 1 i 4, kako su naveli, očekuju "Zone opasnih popusta" - od 50, 60, 70 odsto popusta do totalnih rasprodaja.

"Na svaku knjigu koju kupite na našim štandovima, odobravamo popust od 15 odsto na cenu knjige, a za tri kupljene knjige odobravamo dodatnih 10 odsto popusta! Pored navedenih popusta, svim članovima Kluba dobre knjige i knjižara Vulkan odobravamo i dodatni članski popust u iznosu od 10 odsto", navode, te dodaju:

"Ne propustite jedinstvenu priliku da svoje police ukrasite kvalitetnim izdanjima kojima ćete se uvek vraćati. Tokom trajanja Sajma knjiga, čekamo vas na štandu Vulkan izdavaštva u Halama 1, 2 i 4. Dođite da se družimo, čitamo i da zajedno tradicionalno proslavimo praznik knjige!"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: