Novi roman izvanrednog Donata Karizija: "Igra Šaptača"

Zlo menja ime, menja izgled, krije se, ostavljajući za sobom neizbrisive tragove. Poigrava se i zabavlja, i uvek je nekoliko koraka ispred. Možete da ga se klonite, ali ne možete da ga sprečite da vas potraži.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Deset godina nakon što je objavljen Šaptač, jedan od najprodavanijih evropskih romana, stiže nastavak koji ste nestrpljivo čekali: Igra Šaptača. Autor ovog misterioznog trilera Donato Karizi ponovo će zagolicati vašu maštu svojim prepoznatljivim stilom.

Kada policija primi poziv s jedne udaljene farme i čuje uplašeni ženski glas koji moli za pomoć, bez razmišljanja će poslati patrolu. Nažalost, zbog strašnog nevremena patrola stiže prekasno. Cela porodica Anderson je nestala, a istražitelji nemaju odgovore. Sve postaje velika enigma. Jedina koja može da otkrije poruku skrivenu u zlu prestala je da traga za nestalima i povukla se da vodi izolovan život na obali jezera. Ipak, kad je pozovu da pomogne oko slučaja, Mila Vaskez ne može da se suzdrži. Jer ovog puta zločini su lično povezani s njom. Da li će uspeti da pronađe krivca? Ubicu bez prošlosti, bez identiteta. Bez prisustva na internetu, čoveka koji je uspeo da izbegne sve nadzorne kamere tokom života. Zagonetku od krvi i mesa koja ne izgovara ni reč. Šaptač je ponovo tu, spremite se da zaigrate njegovu igru!

Donato Karizi, jedan od najuspešnijih savremenih autora, rođen je u Italiji. Pre nego što je počeo da se bavi pisanjem, studirao je pravo i kriminologiju. Od 1999. pisao je scenarije za televiziju. Njegov prvi roman, Šaptač, osvojio je pet međunarodnih književnih nagrada i preveden je na desetine jezika. Romanom Igra Šaptača dokazao je da je s razlogom najbolji italijanski pisac trilera. Zanimljivom pričom povezuje grubu i surovu stvarnost s virtuelnom i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Vulkan izdavaštvo do sada je objavilo veliki broj naslova ovog izvanrednog autora, među kojima su: Šaptač, Čovek iz lavirinta, Gospodar senki, Noć mi te uzima, Dečak od stakla, Vladar iz senke i Lovac na duše.

strana 1 od 4 idi na stranu