Ostvarite sve svoje ciljeve uz knjigu "Uspeh, što da ne"

Vulkan izdavaštvo predstavlja prerađeno i dopunjeno izdanje knjige Uspeh, što da ne, koja je pomogla čitaocima širom sveta da steknu samopouzdanje.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 05.03.2019.

11:22

Ostvarite sve svoje ciljeve uz knjigu
Foto: Promo

Bilo da želite da zaradite milion evra, izgubite koji kilogram ili postanete najbolja domaćica u kraju, ovo je knjiga za vas. Otvoriće vam oči i pokazati kako da prihvatite izazove, ostavite strah za sobom i živite sa strašću. Naučite kako da učvrstite odnose s bliskim ljudima, gradite nova prijateljstva i skupite hrabrost da budete srećni i ispunjeni!

Uspeh, što da ne pomoći će vam da završite započete projekte i prebolite stare patnje da biste prigrlili budućnost i bili spremni da odmah iskoristite priliku. Primenite jedinstveni sistem rukovođenja vremenom, tako da uvek možete da se fokusirate na uspeh, tražite i dobijete sve što želite. Knjiga će vas naučiti kako da se okružite uspešnim i pozitivnim ljudima, promenite ishod bilo kog događaja, jednostavnom promenom sopstvene reakcije.

Autor ove veoma korisne knjige Džek Kenfild do sada je objavio više od 120 naslova o temi uspeha prevođenih na nekoliko desetina jezika, a prodato je više od sto miliona primeraka. Rođen je u Fort Vortu u državi Teksas. Diplomirao je kinesku istoriju na Harvardu, a završio master studije na Univerzitetu u Masačusetsu. Najpoznatiju Kenfildovu knjigu Uspeh, što da ne dopunila je Dženet Svicer, inspirativni govornik na poslovnim konferencijama širom sveta. Njene knjige čitaju i koriste preduzetnici u više od osamdeset država.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: