"Boda: Slušaj, sine, ove velike reči" VIDEO

O njegovom životu mogao bi da se snimi ne samo film nego serija od najmanje 10 sezona. Život mu je toliko zanimljiv da bi i scenarista i reditelj bili u dilemi šta da izbace.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 26.02.2019.

11:29

Foto: TV Prva / Printscreen

Imao je samo četiri godine kada je na sportskoj prognozi imao jedanaest pogodaka i zahvaljujući tom novcu njegov brat, frontmen grupe "S vremena na vreme", dobio je svoj prvi instrument.

Dva puta zamalo da završi u vojnom zatvoru zbog dezertiranja. Dva puta je upisivao i Akademiju, kažu jedini je glumac koji je odigrao dve predstave u isto vreme u dva različita pozorišta. Ovo su samo neke od priča i anegdota iz života našeg poznatog glumca pretočene u knjigu "Boda: Slušaj, sine, ove velike reči".

Reč je o glumcu Slobodanu Bodi Ninkoviću.

Knjigu "Boda: Slušaj, sine, ove velike reči" napisao je njegov dugogodišnji prijatelj Jovica Tišma, koji je želeo da čitaoci uz te strane opet prožive detinjstvo.

Kakve uspomene na odrastanje u Smederevu nosi Boda Ninković, kako je dobio mnogo novca na sportskoj prognozi i kako je njegov bend pobedio na Zaječarskoj gitarijadi govorio je poznati glumac u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

Jednom prilikom dva pozorišta zakazala su predstave u kojima igra istog dana u istom terminu i uspeo je da glumi na oba mesta. "Nikome to ne bih preporučio", a šta se tačno desilo miožete pogledati u prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: