Potpisan primerak romana "Poslednji argonaut" u knjižarama

Jedan od najvećih izdavača u regionu, Službeni glasnik, u susret predstojećim praznicima, rešio je da obraduje čitaoce svojih izdanja, pripremivši potpisan primerak romana "Poslednji argonaut", višestruko nagrađivanog autora i dobitnika NIN-ove nagrade, Aleksandra Gatalice.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.12.2018.

16:10

Potpisan primerak romana
Foto: Promo

Potpisan primerak knjige sa autorovom porukom "Srećna Nova godina - Aleksandar Gatalica", svi ljubitelji kvalitetne literature mogu kupiti u oko 30 Glasnikovih knjižara, širom Srbije.

U ovoj knjizi, inače jednom od najprodavanijih Glasnikovih izdanja, autor se bavi aktuelnom naučnom zagonetkom. Glavni junak romana najednom zaboravlja čitavu svoju privatnu istoriju. U nadi da će pronaći lek za amneziju, stiže u zavod u kojem ga dovode na prag potpunog sećanja na čitave epohe i sve ljude koje su u njima živeli. To čitaoce potencijalno vodi ka fundamentalnom pitanju koje postavlja ova knjiga: zaboraviti sve ili se sećati svega – šta je veće prokletstvo?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: