Kako je to živeti bez "krpelja”?

Promocija knjige "Život bez krpelja" Vedrane Rudan biće održana danas u 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u. O knjizi tekstova autorke britkog jezika koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pored autorke, govoriće i Jasmina Radojičić, urednica u Laguni. Moderatorka razgovora: Tanja Vučković.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 29.11.2018.

08:06

Kako je to živeti bez
Foto: Promo

U novoj zbirci kolumni Vedrana Rudan piše o muškarcima, ženama, a pre svega o svojim najdražim krvopijama – o deci. U svom prepoznatljivom stilu i na duhovit način, autorka nas suočava sa mnogobrojnim problemima koje nosi život u “krugu porodice".

Ova knjiga će vas od srca nasmejati i pomoći vam da što bolje razumete sebe i sve one krpelje bez kojih se u životu ne može. I koje bezgranično volite.

Proverite i vi zašto su njeni romani i tekstovi najčitaniji u regionu, a njena stranica pregledana više od 12 miliona puta!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: