I ovog leta biblioteka na bazenu VIDEO

Idealan letnji dan mnogi zamišljaju pored vode, uz knjigu. Jedna biblioteka je odlučila da svojim sugrađanima upravo to omogući...

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 16.08.2018.

11:30

I ovog leta biblioteka na bazenu VIDEO

Nišlije koje se ovih dana rashlađuju na popularnom Čairu imaju priliku da štandu Narodne biblioteke pronađu zanimljivo štivo i time odmor na bazenu učine još prijatnijim.

Iz biblioteke kažu da se neke stvari godinama ne menjaju, pa tako po popularnosti neosporno vodi Agata Kristi. Za njom slede dela iz istorije, kao i iz popularne psihologije za koju interesovanje u poslednje vreme opada. A svom tom obilju knjiga, ljubitelji pisane reči se često late i kultnog časopisa Politikin zabavnik.

Za pozajmljivanje knjiga dovoljna je lična karta. A kada knjigu, pri odlasku sa bazena, vrate na štand, posetioci je sledeći put mogu ponovo uzeti i nastaviti odande gde ste prethodno stali.

Opširniju priču pogledajete u prilogu Prve televizije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: