Tribina "EDERLEZI: Erotika i seks u stripu", domaćini Stoja i Vojnov

Tribina posvećena erotici i seksu u stripu, ali i u literaturi i na filmu održaće se 28. februara od 18 časova u Domu omladine Beograd. Poseban osvrt ćemo napraviti na kratki strip "Ederlezi: Obožavanje", objavljen u aktuelnom broju Stripoteke.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.02.2018.

13:10

Tribina

Scenario potpisuju upravo naši gosti, a strip je svojevrstan prikvel filmu Ederlezi Rising, navodi se u saopštenju DOB-a.

Film će premijerno biti prikazan 25.2. u okviru FEST-a. Dimitrije Vojnov je scenarista ovog naučno-fantastičnog filma, dok je glavna uloga poverena upravo američkoj porno-zvezdi Džesiki Stojadinović Stoji. Nakon diskusije, Stoya i Vojnov će svim zainteresovanima potpisivati dedikacije u februarski broj Stripoteke.

Februarska tribina biće deveta u ciklusu razgovora i događaja na temu devete umetnosti, pod naslovom „Stripovi za sve!”, koje izdavačka kuća Darkwood priređuje u saradnji sa Domom omladine Beograda, svake poslednje srede u mesecu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: