Ništa od šestog nastavka "Pesme leda i vatre" u 2018?

Džordž R.R. Martin, autor serije romana "Pesma leda i vatre" prema kojima je snimana serija "Igra prestola", ukazao je na to da dugoočekivani šesti nastavak serijala najverovatnije neće biti objavljen do kraja 2018. godine, piše Independent.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 17.02.2018.

20:55

Ništa od šestog nastavka
Foto: Gettyimages

U odgovoru fanovima na svom blogu, Martin je nedavno napisao da nastavlja svoj rad na enciklopediji o Vesterosu "Vatra i Krv", čiji će prvi deo biti objavljen pre "Vetrova zime".

"Roman 'Vatra i Krv' će se sastojati iz dva dela. Prvi deo biće objavljen pre 'Vetrova zime', a drugi deo romana posle toga", napisao je.

Inače, Martin je na svom blogu u januaru prošle godine napisao da "nije mnogo toga uradio, ali da ipak napreduje i da bi knjiga trebalo da bude objavljena do kraja 2017". Nažalost, to se nije obistinilo.

Fanovi u međuvremenu čekaju osmu (poslednju) sezonu "Igre prestola", koja će se na malim ekranima najverovatnije početi da se prikazuje 2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: