Novi Murakamijev roman u februaru u Japanu

Novi roman književnika Harukija Murakamija biće objavljen u februaru u Japanu, saopštio je danas izdavač, ne navodeći detalje o naslovu dela, temi i tačnom datumu objavljivanja.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Gettyimages / ilustracija
Foto: Gettyimages / ilustracija

Murakamijev izdavač "Shinchosha" objavio je na sajtu ilustraciju dve bele knjige i naveo da njegov novi roman "stiže uskoro u februaru 2017".

Haruki Murakami je nedavno na jednom događaju u Danskoj, gde je primio književnu nagradu "Hans Kristijan Andersen", opisao svoj novi roman kao "veoma čudnu priču".

Za sada nije poznato kada će roman biti objavljen u drugim državama.

Murakami (67) je jedan od najpoznatijih japanskih i svetskih pisaca i dobitnik brojnih prestižnih književnih nagrada.

Među romanima koje je objavio su "Kad padne noć", "1Q84" u tri toma, "Bezbojni Cukuru Tazaki i njegove godine hodočašća" i "Tokijske misterije".

Knjige/Stripovi

Pesma Ane Frank danas na aukciji

Pesma koju je jevrejska devojčica Ana Frank napisala pre nego što je s porodicom u Amsterdamu otišla u sklonište od nacista, biće danas ponudjena na aukciji kao "izuzetna retkost", saopštila je holandska aukcijska kuća "Bub Kojper".

Knjige/Stripovi sreda 23.11. 08:55 Komentara: 0

Albanci u Mosulu

Ljavdrim Muhadžeri je Albanac, rodom iz Kačanika. U kamionetu, u kabini kao i van nje, u delu za utovar robe, nalaze se drugi Albanci, iz različitih drugih oblasti.

Knjige/Stripovi ponedeljak 21.11. 12:36 Komentara: 2
strana 1 od 11 idi na stranu