Morisi "trijumfovao" na izboru za najgori opis seksa

Morisi je dobio svoje mesto u panteonu literarnih džinova poput Toma Vulfa, Normana Mejlera i Džona Apdajka, tako što je osvojio nagradu za najgori opis seksa za 2016. godinu.

Kultura

Izvor: rollingstone.com

Sreda, 02.12.2015.

11:14

Default images
Foto: Gettyimages

Rok legendi je nagradu doneo njegov prvi roman “List of the Lost” koja govorio o trkačkom timu iz Bostona sedamdesetih godina, čije je članove prokleo demon i ubija ih jedno po jedno. Žiri je bio oduševljen “ekstatičnom scenom” između jednog od članova tima Ezre i njegove devojke Elize.

Primeri Morisijeve proze koji mogu da se smatraju “najgorim opisom seksa” uključuju sledeće: “Eliza i Ezra zajedno su se uvaljali u jednu veliku kikotavu grudvu potpunog snošaja”. U toj istoj rečenici, ovaj pisac opisuje ovaj randevu kao “opasni i žučni kalem rolerkostera seksualno nasilne rotacije”.

On upotrebljava i termine kao što su “kotrljanje buradi”, “loptasti pozdrav” i “zveknut i pljesnut”.

Nagrade vredan deo romana možete pročitati na sajtu Literary Review.

Morisi je, nažalost, bio sprečen da primi nagradu lično, pošto je trenutno zauzet promovisanjem albuma “World Peace Is None of Your Business”.

Literary Review dodeljuje nagradu za najgori opis seksa u beletristici još od 1993. pokušavajući da natera pisce da se dva puta zamisle pre nego što se odluče da takvo pisanje uvrste u konačno delo. U obzir se ne uzimaju pornografska i eksplicitno erotska dela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: