Objavljeno novo izdanje knjige "Helikopter mog ćaleta"

Novo izdanje knjige priča “Helikopter mog ćaleta” pojaviće se u knjižarama 17. novembra, na dan rođenja autora zbirke Srđana Đurića, koji nas je prerano napustio krajem prošle godine.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 12.11.2015.

12:19

Default images

„Helikopter moga ćaleta“, u izdanju Čigoja štampe, zbirka je priča objavljivanih u dnevnom listu Press od novembra 2010. do januara 2012. godine. Priče „Minut“, „Majke“, „Prava“, „Očevi“, „Prijatelji“, „Sreća“, „Uspeh“, „Ponos“, „Gospodin“, „Mostovi“ i mnoge druge, priče su “kratkih rečenica i dugih zagrljaja” kako je u svom pogovoru napisao Milovan Vitezović.

Knjiga se može naći u knjižarama Vulkan i Delfi u Beogradu i Novom Sadu, Dereta i Zepter Book u Knez Mihailovoj ulici, knjižari Srpske književne zadruge u ulici Kralja Milana i na sajtu izdavačke kuće Čigoja štampa.

Srđan Đurić bio je beogradski novinar, kolumnista i osnivač i konsultant PR agencije Olaf&McAteer.

Bio je urednik spoljnopolitičkog programa Studija B, glavni i odgovorni urednik RTV BK Telekom, glavni i odgovorni urednik TV Avala, zamenik glavnog i odgovornog urednika Novinske agencije FoNet, autor rubrike “Globus” u nedeljniku Nin, saradnik nekoliko medija sa prostora bivše Jugoslavije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: