Prvi detalji o drugom delu novele Fight Club

Prvo pravilo Kluba boraca je – ne pričaj o Klubu boraca. Međutim, pisac i scenarista Čak Polanik je ipak rešio da prekrši to pravilo i kaže nam nešto o drugom delu njegove novele.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 22.02.2015.

20:14

Default images

Polanik je napisao prvi deo romana po kome je Dejvid Finčer 1999. snimio sad već kultni film sa Bredom Pitom i Edvardom Nortonom, a ovih dana se pojavilo prvih 6 strana drugog dela romana. U pitanju je grafički roman čija radnja se nastavlja tamo gde je stala u prvom delu.

Neimenovan heroj koji sebe zove Sebastijan, oženjen je Marlom Singer i imaju devetogodišnjeg sina. Iako Sebastijan živi monotonim porodičnim životom kojg bi se Tajler Darden verovatno grozio, on svakodnevno konzumira lekove i medicinsku marihuanu kako bi umanjio bolove od takozvanog „srećnog života“. Marla je takođe očajna što vodi život kao obična domaćica. U međuvremenu, njihov sin pravi eksperimente sa barutom i koristi anarhičnu retoriku koja ljubiteljima prvog dela knjige i filma može zvučati poznato.

Odlomak iz drugog dela novele se pojavio u američkom izdanju magazina Plejboj, a kompletna novela će biti objavljena 27. maja.

Iako kruže glasine da će se po ovom delu snimiti drugi deo filma, one još uvek nisu zvanično potvrđene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: