Noć knjige 12. decembra širom regiona

Manifestacije „Noć knjige“ u organizaciji izdavačke kuće Laguna i knjižarskog lanca Delfi održaće se u petak, 12. decembra od 17 do 24 sata u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.11.2014.

17:49

Default images

Posle velikog uspeha koju je „Noć knjige“ ostvarila u junu ove godine i ovog decembra, po jedanaesti put, biće organizovana regionalna manifestacija koja promoviše kulturu čitanja.

Pripremljen je bogat program u kojem će učestvovati više od 30 eminentnih srpskih pisaca, mnogi muzičari, glumci, biblioteke, pozorišta, filmski distributeri, sportski i fitnes centri koji će skrenuti pažnju na vrednost čitanja i druženja s knjigom.

Na bogatom „meniju knjige“ svim književnim sladokuscima biće ponuđeno druženje sa autorima, predstavljanje knjiga i javno čitanje.

Izdavačka kuća Laguna je obezbedila popuste na svoja izdanja, za jednu kupljenu knjigu 25%, za dve knjige 30%, tri knjige 35%, dok će popust na kupovinu četiri i više knjiga biti 40%. Popust na knjige ostalih izdavača je do 20%, popust na sve artikle poklon programa 10% u svim knjižarama, dok će popust na strana izdanja iznositi 20%. Pripremljena su i mnogobrojna iznenađenja uz svaku kupovinu.

Za one koji nisu u mogućnosti da posete neku od knjižara ili klubova čitalaca, Radio Laguna će direktno prenositi atmosferu, a omogućena je i onlajn kupovina na sajtu www.delfi.rs, gde će važiti isti popusti.

„Noć knjige“ se održava u svim knjižarama Delfi i klubovima čitalaca koji se nalaze u Beogradu i u još 22 grada u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Kompletan spisak knjižara u kojima se održava tradicionalna manifestacija „Noć knjige“ potražite na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: